Vleeschhouwerij Nijkerk

Welkom op de smakelijkste website van Nijkerk!


Eerlijk vers vlees en vakmanschap, daar staat Vleeschhouwerij Nijkerk voor. We zijn in twintig jaar uitgegroeid tot een moderne slagerij met oog voor wat de klant wil. Duurzaam vlees van regionale komaf. Eerlijke ingredi├źnten en ambachtelijke bereidingsmethoden.

Ons vlees wordt zorgvuldig door ons geselecteerd om u eerlijke kwaliteit te leveren. We werken samen met boeren die bewust met hun vee omgaan. Zo bieden wij u het mooiste runder- en varkensvlees wat Nederland te bieden heeft. Want wat van dichtbij komt, is lekkerder.

Verse maaltijden, smakelijk vers vlees en ambachtelijk gemaakte (grill)worst. Onze vleeswaren hebben een goede reputatie opgebouwd. Ook denken we graag met u mee voor een feestje thuis of grotere partijen waarbij we catering bieden.

Wij kunnen u in onze slagerij van alle gemakken voorzien: van een heerlijk stukje vers vlees tot verschillende soorten maaltijden en snacks. Ook voor buffetten of bedrijfscatering bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u in de zomer heerlijk barbecue├źn of gezellig gourmetten? Daarin zijn wij de specialist van Nijkerk en omgeving. We kunnen zowel het vlees als salades, stokbrood en sauzen leveren. Voor het complete gemak ook de barbecue zelf, servies en bestek.

We staan voor u klaar. In de winkel en ook online. Want bij Vleeschhouwerij Nijkerk kunt u ook online vlees bestellen. Om af te halen of we bezorgen het bij u thuis. Op uw gemak kijken wat onze slagerij te bieden heeft, online bestellen en betalen, de volgende dag in huis.