Ons varkensvlees en rundvlees

De oorsprong


Ons varkensvlees
Malse karbonades of smakelijke hamlappen maken je maaltijd compleet. Ons varkensvlees wordt zorgvuldig door ons geselecteerd om u van het beste verse varkensvlees te voorzien. Ons varkensvlees kopen wij in bij vleeshandel Barten in Kootwijkerbroek. Vleeshandel Barten betrekt het varkensvlees van lokale boeren van de Veluwe. Vlees van dichtbij is lekkerder, is onze overtuiging. Waarom zou je vlees uit het buitenland halen als we in Nederland de beste boeren en de mooiste natuur hebben om de beste varkens op te laten groeien? Wij geloven in de kracht van korte lijnen met betrekking tot grossiers en plaatselijke boeren, voor zowel ons varkensvlees en rundvlees.

Ons rundvlees
Een heerlijke biefstuk of prachtige gehaktballen maak je met het beste rundvlees. Ons rundvlees betrekken wij van rundvleeshandel Vlot in Leersum. Ook deze leverancier gelooft in de kracht van boeren van de Utrechtse Heuvelrug. Het is (h)eerlijk vlees uit de Hollandse weiden. De jonge kalfjes worden bij deze boeren door hun moeder gezoogd en als het winter wordt, krijgen de koeien alle ruimte in de stal met voldoende daglicht. De voornaamste rassen die vleeshandel Vlot levert zijn Blonde d’Aquitaine, Verbeterd Roodbont en Belgisch Witblauw. Er staat elke dag een zorgvuldig samengesteld ruwvoermenu voor hen klaar. De boeren waar wij ons vlees van betrekken zijn open, transparant en toegankelijk voor publiek om zelf eens een kijkje te nemen. Als het om vlees gaat, is de boer misschien wel de beste smaakmaker. Hij zorgt voor rust en ruimte en dat proef je.