Monolith Grill

 

Wat is een kamado?

Een kamado is een keramische barbecue en oven die in zijn huidige verschijning pas honderd jaar bestaat. Het is eigenlijk een aardewerken pot waar vroeger onder de grond al eten in werd bereid en deze is nu verfijnd tot de barbecue in zijn huidige vorm. Het grote voordeel van keramiek is dat het de warmte die de kolen afgeeft heel goed vasthoudt en dat je door de afsluitbare deksel ook warmtestraling van boven krijgt. Er zijn verschillende merken kamado’s waaronder Monolith, Big green egg en de Grill dome.


Deze zomer hebben wij drie Monolith’s keramische grills aangeschaft voor de verhuur- en cateringafdeling van onze slagerij, omdat de vraag naar luxere barbecuecatering toeneemt en de mensen tegenwoordig liever op houtskool barbecueën om hun gekochte stukje vlees optimaal te bereiden. Hoe kun je dat beter op doen dan op een echte keramische houtskoolbarbecue?

Wilt u echt eens op uw gemak genieten van een heerlijke barbecue en eindelijk eens dat recept proberen waar u al tijden aan denkt? Dat kan nu!

Op deze barbecue kunt u zich naar hartenlust uitleven. Wat dacht u van een eigengemaakte pizza of de perfecte steak? Grillen, koken, roken; niks is deze barbecue te gek. Vraagt u gerust naar de verhuurmogelijkheden.

 Uitgebreide brochure Monolith