BBQ


Barbecueën is populair in Nederland. Het buiten eten staat voor gezelligheid en samen op je gemak genieten van een lekker stukje vlees dat bij voorkeur op echt houtskool is bereid. Wij hebben een groot assortiment barbecues op voorraad: van een gewone gasbarbecue of een houtskoolbarbecue tot een echte Monolith keramische grill. Of wilt u toch eens op z’n Amerikaans achter een Oklahoma smoker staan om uw vlees te bereiden? Wij hebben het allemaal.

In de zomer vindt u in onze winkel een groot assortiment aan barbecuespecialiteiten, salades en heerlijke sausjes. Ook voor barbecuefeesten en -partijen kunnen wij u van dienst zijn. Onze barbecueschotels zijn zelf samen te stellen en uw wensen staan uiteraard voorop (ook voor glutenvrij en E-nummervrij). 

De barbecue is slechts een van onze specialiteiten; ook voor saladeschotels en koude en warme buffetten bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie kunt u altijd in onze winkel terecht of u kunt een kijkje nemen in onze barbecuefolder.

Voor barbecuefeesten en -partijen hebben wij de volgende grills beschikbaar:
Spit (voor gegrild varken of reuze vleesspies)
Monolith keramische grills
Oklahoma smoker
– Houtskoolbarbecues
– Gasbarbecues
– Kleine partypan (60cm)
– Grote partypan (80cm)
– Reuze partypan (100cm)